Accepterede kreditkort
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter

2i1 DotSquare

2i1 designer dots skåret i fuldfed, lækker kvalitets bilfolie i 34 flotte farver, 14 cm, 8 stk.

2i1 DOTSQUARE – STRAMME LINJER OG BLØDE FORMER

En ganske almindelig prik og en firkant får pludselig spændende samspil i denne 2i1 DotSquare, der er designet, så du får to figurer i én. Begge figurer har samme farve. Når du piller firkanten ud af dotten, har du nu både en firkant og en dot med en firkant, hvor bilens farve træder frem. Sæt dem over eller ved siden af hinanden, og du har et flot flow af grafik.

  • 2i1 DotSquare er designet, så du får to figurer i én. Begge figurer har samme farve. Når du piller firkanten ud af dotten, har du nu både en firkant OG en dot, hvor bilens farve træder frem i form af en firkant.
  • 2i1 designer dots skåret i fuldfed, lækker kvalitets bilfolie og fås i 30 skønne, klare farver og fire skinnende metallic folier. Der er 8 stk. i en pakke = 16 dekorationer.

TIPS Du kan også sætte 2i1 dots fx på køleskabet eller fliserne i badeværelset. Eller familiens trailer eller kano. Eller havens plastikstole og trillebør. De er lette at montere og nemme at pille af igen, de skal blot varmes let op fx med en hårtørrer.

Picture of
2i1 designer dots skåret i fuldfed, lækker kvalitets bilfolie i 34 flotte farver, str. 14 cm, 9 stk.
*
SKU: 2007010-2007340
kr. 585,00 incl tax
Product tags