Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Auto Aroma Diffuser

Sunde, naturlige dufte til din bil. Effektiv lille duft diffuser, som tilsluttes bilens cigarettænder,så indholdet af æteriske olier frigives

Spred en dejlig duft af friske urter i din bil

Dryp et par dråber æterisk olie på den lille pudepose og sæt din Auto Aroma Diffuser i bilens cigarettænder. Tænd på "on", og efter få minutter vil der brede sig en behagelig, frisk duft i kabinen. En duft af dejlige urter, som er sammensat, så det både virker opkvikkende og rensende.

Den smarte Auto Aroma Diffuser er et sundt alternativ til kemiske dufte og baseret på essentielle, æteriske olier sammensat af det svenske helsefirma Scandinavian Blonde. Foruden diffuseren medfølger 1 flaske med 5 ml Balsamina samt 3 ekstra pudeposer. Balsamina består af forskellige æteriske olier fra en række klassiske urter, som i århundreder har været kendt for deres gode egenskaber:

Eucalyptus, som ved inhalation virker slimløsende og opkvikkende på ens luftveje. Den æteriske olie indeholder medicinsk aktive stoffer, som hurtigt føles rensende for ens åndedræt. Der findes mange slags eukalyptus. Her er brugt Eucalyptus Globolus, som på dansk også hedder febertræ. 

Fyrrenåleolie, Pinus Sylvetris, der har en antiseptisk og opkvikkende virkning.

Timian, Thymus Vulgaris, som også virker bakteridræbende og stimulerende.

Tea Tree Oil, Melaleuca Alternifolia, der har en meget stærk antiseptisk virkning, så stærk, at den i sit hjemland Australien bl.a. bruges i større kontorlandskaber, hvor olien forstøves via ventilationen for at forebygge fx influenza.

Citronella olie, Linalool og Limonene, ingredienser, som indgår naturligt i de anvendte æteriske olier. Indeholder ikke alkohol eller opløsningsmidler.

Auto Aroma Diffusers forskellige dele - se tegning.

1. Lommelygte

2. On/Off knap til opvarmning

3. Pudepose til æteriske olier

4. Stikkontakt til cigarettænderen

SKU: 9100000
kr. 138,00 inkl. moms
Kunder der har købt denne vare købte også