Accepterede kreditkort

Skab liv og glæde på bagsædet

En ryglænstaske fuld af lommer med fart på farverne eller i tidsløst design. En smart holder til barnets tablet. En nakkepude til den lille lur, der lokker mange børn på landevejen. En solskærm med masser af farver og yndlingsfiguren fra Disney. Eller hvad med et hængebord til spil eller en hyggelig mellemmad? Eller et specialdesignet bilbørnebord, der giver albuerum til at tegne? Her finder du små, håndgribelige ting, der kan gøre en forskel på turen for et barn.

Nogle af tingene i denne kategori leveres af vores normale biludstyrsleverandør, afsendes fra dag til dag og leveres ved din hoveddør af GLS.

Andre ting er håndplukket hos Kids Choice, et lille familiefirma fra Horsens, som selv importerer en lang række kvalitetsting til børn. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder børneudstyr til bilen fra Kids Choice. Det hele er produceret i EU med alt, hvad det indebærer af sikring, test og høj kvalitet. Afsendes fra dag til dag og leveres med PostDanmark.


View as
Sort by
Display per page

Kids Safe Traveler's Table

Specielt udvalgt fra Kids Choice: Det perfekte bord til den lille rejsende, så køreturen eller rejsen med fly og tog bliver mere interessant. Fås i sort, blå eller rød og som noget nyt også i lilla. Mål: 45x37x6 cm.

From kr. 300,00 incl tax

Kids Seat Organizer 2i1

Specielt udvalgt fra Kids Choice til den lille rejsende: Den perfekte organizer til ryglænet med lomme til tablet og plads til bøger blade, legetøj, drikkedunk osv. Fås i sort samt i farvekombinationen lilla/grå og grå/turkis. Mål: 78x44x3 cm, tablet-lommen er 28x21 cm.

From kr. 300,00 incl tax

Kids universal tabletholder

Sikker og bekvem måde at se film på rejsen, hvis filmen skal ses på tablet i bilen. Kids universal tabletholder af mærket Tuleko er designbeskyttet i hele Europa. Passer til de fleste nakkestøtter og kan benyttes til tablets fra 7” til 10,2". Mål: 28x21 cm. Farve: sort.

kr. 170,00 incl tax

Ratbord og legebord

Multifunktionelt bord, som kan hægtes på rattet eller bag på et forsæde som legebord, flere indstillingsmuligheder, 35x25 cm

kr. 198,00 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter