Accepterede kreditkort

Skab liv og glæde på bagsædet

En ryglænstaske fuld af lommer med fart på farverne eller i tidsløst design. En smart holder til barnets tablet. Eller et transportabelt rejsebord. Her kan du finde børneudstyr produceret i EU med alt, hvad det indebærer af sikring, test og høj kvalitet. Afsendes fra dag til dag, leveres af GLS.


View as
Sort by
Display per page

Kids Safe Traveler's Table

Specielt udvalgt fra Kids Choice: Det perfekte bord til den lille rejsende, så køreturen eller rejsen med fly og tog bliver mere interessant. Fås i sort, blå eller rød og som noget nyt også i lilla. Mål: 45x37x6 cm.

From kr. 300,00 incl tax

Kids Seat Organizer 2i1

Specielt udvalgt fra Kids Choice til den lille rejsende: Den perfekte organizer til ryglænet med lomme til tablet og plads til bøger blade, legetøj, drikkedunk osv. Fås i sort samt i farvekombinationen lilla/grå og grå/turkis. Mål: 78x44x3 cm, tablet-lommen er 28x21 cm.

From kr. 300,00 incl tax

Kids universal tabletholder

Sikker og bekvem måde at se film på rejsen, hvis filmen skal ses på tablet i bilen. Kids universal tabletholder af mærket Tuleko er designbeskyttet i hele Europa. Passer til de fleste nakkestøtter og kan benyttes til tablets fra 7” til 10,2". Mål: 28x21 cm. Farve: sort.

kr. 170,00 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter