Accepterede kreditkort

Indret dig smart med tilbehør, biltips og tricks fra dotupyourcar


Smart og praktisk. Det er kodeordene her, for der er ikke meget plads i en bil. Her får du idéer til at indrette bilen med bokse, selvklæbende kroge, anti-skridmåtter til småting, ekstra hylder og holdere til kopper, flasker, iPhone og iPad. Tilbehør, der gør det til en ny fornøjelse at køre i sin bil. Mangler du fx aldrig et lille bord til en take way eller madpakke, krydsordspause eller som legebord på bagsædet? Eller en fiks holder til p-billetten? En lille boks til frugt, slik, cremer eller affald? En notesblokholder med sugejop? Du vil sikkert finde ting og sager, du aldrig havde skænket en tanke, at du ønskede dig… før nu.

HUSK Alle autovarer afsendes fra dag til dag og leveres ved din hovedør, leveringstid 1-3 dage

View as
Sort by
Display per page

Bak kamera TILBUD

Sæt i gear, kig og kør. Komplet bakkameraløsning fra Tyske Ampire. Pakken indholder 5” HD digital TFT-farvemonitor (12,7 cm). Fastgøres med sugekop og har masser af justeringsmuligheder. Bak kamera til indbygning. 170° diagonalt synsfelt og automatisk lysregulering. ”Hus” i rustfrit stål. Mål: 30x29x24 mm. Indbygningsdiameter 21 mm, bor medfølger, indbygningsdybde 14 mm. Leveres inkl. 7 meter tilslutningskabel. Bak kameraet koster normalt 1298 kr., men sælges til intropris 998 kr., så længe lager haves.

kr. 798,40 excl tax

Isotta Urban Glow kopholder

Elegant, italiensk designet kopholder i krom og pink læder med ægte Swarovski krystaller i kanten, fås kun i pink

kr. 374,40 excl tax

Krogsæt, selvklæbende

Indret bilen indvendigt med disse praktiske, selvklæbende kroge,som kan monteres mange steder i kabinen. Smart til affaldsposen, paraplyen osv. Fremstillet i kraftig plast med kromdetalje. Forsynet med dobbeltklæbende tape, klar til montering. Sæt med 2 stk.

kr. 22,40 excl tax

Make-up spejl

Praktisk, selvklæbende make-up spejl, som kan fæstnes på solskærmen, 12x7 cm

kr. 38,40 excl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter