Accepterede kreditkort
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter

Cutdot Basis

Designer dots i to halvdele, carstickers skåret i fuldfed, lækker, lamineret kvalitets bilfolie i 34 farver, 14 cm, 8 stk.

Cutdot basis – sjove dots til at dulle bilen op med

Cutdots er designer dots, som giver dig store muligheder for selv at bruge dit kreative pyntegen. Det er dots skåret i lækker, fuldfed, professionel bilfolie, som så har fået et snitmønster, kan man sige.

På den måde indeholder en Cutdot to halvdele, som du kan vælge at placere tæt på hinanden eller langt fra hinanden, og på den måde kan du skabe dit helt eget unikke design. Der er 8 Cutdots i en pakke = 16 halve dots.

Cutdots er 14 cm store, når de er samlet, men du skiller blot i to halvdele og sætter dem, som du har lyst til. Oppe og nede, tæt og nært, her og dér, liggende eller stående, du bestemmer.

CutdotBasis fås i 30 skønne, klare farver og fire skinnende flotte metallic folier, som er lamineret, og er den enkle grundmodel, som giver dig et væld af muligheder for selv at lege videre.

TIPS Du kan dekorere med de kreative Cutdots f.eks. på køleskabet eller fliserne i badeværelset. Eller familiens trailer eller kano. Eller havens plastikstole, trillebør eller postkasse. Eller dine ruder. Du kan nemt selv montere dine Cutdots, og du kan fjerne dem igen ved at varme dem let op med fx din hårtørrer.

*
SKU: 2014010-2014340
kr. 498,00 incl tax
Product tags