Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Numerodot 3

Flot, grafisk carsticker i sort og hvid med tallet 3, printet på 5 års bilfolie, skåret og lamineret, 14 cm

Er du mon heldig af være en 3'er?

Kreativ energi, livsglæde og en naturlig tiltrækning på penge – og det modsatte køn: 3 er et heldigt tal. Så er dit navnetal 3, eller har du mange 3-taller i dit navn, er du sandsynligvis charmerende og god til at udtrykke dig både i skrift og tale. Og du har evnen for at udvikle dig til stor glæde for andre fx som sanger, forfatter eller kunstner på anden måde.

Skæbnetallet 3 antyder en retning i dit liv, hvor du vil sprede glæde på din vej. Du favner andre, er vennernes ven, omfavner verden og åbner andres øjne for livsglæde og spiritualitet. Pas på overfladiskhed, på at sprede dine talenter – og på sladder.

Numerodot 3 som carsticker er nem at sætte på bagsmækken eller bildøren, og du kan let fjerne den igen ved at varme den let op fx med din hårtørrer. Du kan sætte tallet sammen med andre tal i en helt anden sammenhæng, derfor er her også et 0. Du kan fx pynte din postkasse med Numerodots. Eller fliserne i dit badeværelse.

VIDSTE DU DET? Tallet 3 kaldes også Kunstneren og står for åndelig enhed, kreativitet, vækst og personlige mål. Numerologisk set er Jupiter associeret med tallet 3.

Flot, grafisk carsticker i sort og hvid med tallet 3, printet på 5 års bilfolie med "air escape", skåret og lamineret, 14 cm
SKU: 7003350
kr. 78,00 inkl. moms
Produkt tags