Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Numerodot 4

Flot, grafisk carsticker i sort og hvid med tallet 4, printet på 5 års bilfolie, skåret og lamineret, 14 cm

Nummer 4 - her har vi den evige arbejdshest

Er dit navnetal 4, er du en slider, der knokler løs og af den grund godt kan blive opfattet lidt kedelig. Du kan skrive, du kan undervise, du kan organisere, regulere, systematisere, en rigtig lille bygmester, og alligevel er der også kunst og musik i tallet 4.

Skæbnetallet 4 udstyrer dig med potentiale for at kunne håndtere alle materielle opgaver, og du har meget stærke holdninger og blik for moral og etik. Pas på ikke at blive dominerende, for stiv, stædig og påståelig. Øv lidt tålmodighed, giv plads.

Numerodot 4 som carsticker er nem at sætte på din bildør eller bagsmæk – og nem at fjerne igen, blot den varmes let op fx med en hårtørrer. Du kan sætte tallet sammen med andre tal i en helt anden sammenhæng, derfor er her også et 0. Du kan fx pynte din postkasse med Numerodots. Eller fliserne i dit badeværelse.

VIDSTE DU DET? Tallet 4 kaldes også Arbejdshesten og symboliserer elementerne jord, ild, vand og luft, de fire årstider, kompassets fire hjørner, praktisk sans, evnen til at handle rationelt. Uranus er numerologisk forbundet med tallet 4.

SKU: 7004350
kr. 78,00 inkl. moms
Produkt tags