Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Cute Turtle seat covers til forsæderne

Nuttede, små skildpadder i skønne farver præger disse seat covers, der er designet med praktisk, sort ryg. Du får 2 stk. forsædeovertræk til begge dine forsæder.

Sæt dig på symbolet for et langt liv med Cute Turtle seat covers fra dotupyourcar.com

Det kan godt være, at skildpadden opfattes som langsom, men som sneglen anses dens langsomhed for at være et tegn på "festina lente", som kan oversættes med “skynd dig langsomt”, og i mange fabler optræder den tit i konkurrence medden hurtigløbende hare - og alligevel vinder den på den lange bane. Skildpadden har stærkt beskyttende egenskaber, siges at bringe sin ejer langt liv og forbindes med skabelse, frugtbarhed. Pust nyt liv i dine forsæder med Cute Turtle seat cocers...det kan kun gå for langsomt :-)

Dotupyourcar's seat covers er airbag-venlige og passer til langt de fleste biler. Dog passer de ikke til biler med sikkerhedsselen fastgjort til sædet (normalt Cabriolets), biler med fast armlæn eller sideairbags, der kan ødelægge sædeovertrækket. 

Mål på forsædeovertræk: Fra toppen ned til sædet: 32” eller ca. 81 cm. Fra ryglæn til forkant: 20” eller ca. 50 cm. Bredde på sædet: 22” eller ca. 56 cm.

Vaskeanvisning: Brug pletrenser eller skånevask i maskine.

BEMÆRK: Leveringstid på seat covers er 10-14 dage.

VIDSTE DU DET? I flere religioner tillægges skildpadden en kosmologisk funktion fx udgør den kinesiske skildpaddde Ao’s ben de fire verdenshjørner, og i Indien symboliserer en elefant, der står på en skildpadde, verdens stabilitet. I indiansk mytologi løfter skildpadden jorden op fra dybet, og ved en del templer i Østen er der anlagt bassiner med skildpadder.