Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Daisy Dots seat covers til forsæderne

Feminint sædeovertræk designet i stof med små, hvide og lyserøde margeritter på lyseblå bund på forsiden og med praktisk, sort ryg. Du får 2 stk. forsædeovertræk til begge dine forsæder.

Få feminine forsæder med Daisy Dots seat covers fra dotupyourcar.com

Sarte, feminine pastelfarver - hvid, lyseblå og lyserød - præger dette sædeovertræk, der straks giver enhver lidt maskulin bil modspil og gør bilen mere piget.

Dotupyourcar's seat covers er airbag-venlige og passer til langt de fleste biler. Dog passer de ikke til biler med sikkerhedsselen fastgjort til sædet (normalt Cabriolets), biler med fast armlæn eller sideairbags, der kan ødelægge sædeovertrækket. 

Mål på forsædeovertræk: Fra toppen ned til sædet: 32” eller ca. 81 cm. Fra ryglæn til forkant: 20” eller ca. 50 cm. Bredde på sædet: 22” eller ca. 56 cm.

Vaskeanvisning: Brug pletrenser eller skånevask i maskine.

BEMÆRK: Leveringstid på seat covers er 10-14 dage.

VIDSTE DU DET? Margeritten vokser villigt i grøftekanter, på skråninger og i tørre haver og blev symbol på håb og glæde ved dronning Margrethes fødsel i 1940, som et lys i mørket, da Danmark var besat af Hitler. Kgl. hofjuveler A. Michelsen designede smykkeserien Marguerite, som stadig er populær...