Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Farlig falk, large

Flot designet falk skåret i lækker, professionel bilfolie, 42x26 cm, leveres med applikationstape med air escape for nem montering, 1 stk., fås kun sort

Skræmmende flot falk i flyvende fart

En katteelskende designer, som også har en blød plet for havens fugle, har designet denne flotte falk til glæde for andre med store vinduer… og for de, som gerne vil sende signalet om at være en smule farlig eller blot at have falkeblik! Denne mellemstore rovfugl var meget mere almindelig i fortiden, og et egyptisk ordsprog sagde, at ”fjender falder paralyseret foran faraoen, som andre fugle falder for en falk”. Falken var fuglenes konge i Egypten, og den symboliserede et guddommeligt princip.

Den store falk fås kun i sort. Den er skåret i lækker, professionel bilfolie, der gør den egnet til montering på vinduer også. Du kan selv montere den, og den kan fjernes med let opvarmning fx med en hårtørrer.

Falken fås også i en mindre udgave.

VIDSTE DU DET? Falken jager på jorden og løfter sig ved egen kraft op mod Solen og lyset. Iagttagelsen brugte de egyptiske præster, når de ønskede at vise, at mennesket i inkarnation kan løfte sig mod sjælen.

 

SKU: 3450020
kr. 188,00 inkl. moms
Produkt tags