Accepterede kreditkort

Bilvipper: Dul din bil op med lækre forlygtevipper fra dotupyourcar.com

Pimp din bil med det sidste nye skrig i accessories: Formbøjede kvalitets bilvipper til dine forlygter, der kan gøre enhver bil sød og nuttet. Dul din gamle bil op eller giv din nye, smarte bil lidt ekstra automativ charme ved at dekorere den med forlygtevipper. Du vil helt sikkert få hele byen til at spærre øjnene op og sprede smil på din vej, når du kommer trillende med bilvipper vippende.

Du kan vælge mellem to kvaliteter forlygtevipper - se den tydelige forskel på bilvipperne herunder:

  • Luxus forlygtevipper, der er designet i en fed gummikvalitet og formstøbte, så de buer flot, meget holdbare, og de blæser ikke af eller dasker ned på lakken, bilvipperne holder til både snestorm og autostrada. Fås i sort og hvid. De koster 238 kr. pr. par og er alle pengene værd.
  • Party forlygtevipper, som er fremstillet i tynd Kina-plast. De er festlige, så længe de varer, og du kan selv forme deres krøl. Denne type bilvipper fås kun i sort. Bemærk, at de kan sætte silikonespor på lakken, når de dasker under kørsel! De fås kun i sort og koster 68 kr. pr. par.

PS Du får rabat hvis du køber mere end 1 par af samme slags.

OBS Du kan supplere forlygtevipperne med glimtende krystaldiamant eyelinere, som fås i lyserød, lilla og klar krystal.

BEMÆRK: Forlygtevipper leveres med GLS.


Her kan du se forskellen på Vipper Exclusive og de tynde Vipper Party


View as
Sort by
Display per page

Tilbud Party forlygtevipper og dots

Bilvipper og stickers: Få "ny" bil for 368 kr. med en pakke bestående af Party forlygtevipper PLUS 39 ensfarvede mixdots i 5 forskellige størrelser skåret i fuldfed, lækker bilfolie: Du får 25 stk. 5 cm, 8 stk. 7 cm, 4 stk. 10 cm og 2 stk. 19 cm, vælg mellem 34 farver inkl. metallic

kr. 368,00 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter