Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Party forlygtevipper

Billige bilvipper: 2 stk. Party forlygtevipper til markedets bedste pris, 31x18 cm, tynd, sort plast, kan monteres, som de er, eller krølles manuelt, bemærk, at de kan sætte silikone spor på lakken..

Danmarks billigste bilvipper: Sæt lidt fest i gaden med party forlygtevipper fra dotupyourcar.com

Skal din bil bruges til at transportere en konfirmand? Skal du til træf med familien eller vennerne? Eller vil du bare pimpe din bil med lidt sjov, bilvipper, der vækker smil og opsigt på gade og vej?

Party forlygtevipper er produceret i Kina, fremstillet i sort plast og passer til enhver bil. De er meget nemme at montere: Fovrlygtevipperne har en klæbestrimmel, som blot tapes fast enten i underkant af forklappen eller i toppen af lygteglasset. Men husk at affedte, rengøre og tørre helt før montering. Og tryk bilvippen godt ned, så der ikke kommer en lille luftlomme, hvor farten kan få fat eller vand trænge ind. Pas på med at montere bilvipperne for langt ude på siden af bilen, hvor der er fart på vinden.

Blik for detaljen Du kan forme Party forlygtevipperne, så de bliver mere feminine. Du kan fx rulle dem op på en tyk, rund træpind før montering, så får de fine krøller. Lette, elegante vipper, der buer let, får du ved at montere øjenvipperne først – det er nemmest – og så trække i hvert vippehår med en lukket saks, som når du krøller gavebånd. I følge den officielle monteringsvejledning formes Party biløjenvipperne mellem to pinde, men det er besværligt og drilagtigt. Én tyk træpind kan gøre det. Eller en lukket saks. Du kan også rulle Party biløjenvipperne stramt op omkring en slagplugs, det giver små, tætte tegneserieagtige krøller, se nedenfor.

Vind, vejr og en varm motor kan være en udfordring for Party forlygtevipperne. Kører du i topfart, kan vindmodstand og tryk fra en modkørende lastbil få nogle vippehår til at kollapse. Det samme kan ske i bagende sol, eller hvis motoren bliver for varm. Du kan forsøge at redde pynten ved at trække liv i hvert vippehår igen!

Vaskehaller? Nej. Men du kan pille vipperne af og montere dem igen med ny dobbeltklæbende tape.

Bemærk Party forlygtevipperne er designet i tynd plast, som kan slå ned på lakken ved høj fart. De billige bilvipper kan sætte spor af silikone, som ligner ridser, men som kan fjernes med rensemiddel, knofedt og evt. polering. For at være helt ærlig: Jeg vil meget hellere anbefale dig at købe de kraftigere, formstøbte Luxus forlygtevipper, selv om de er dyrere.

PS Ifølge Vejledning om syn af køretøjer, som du kan finde på Trafikstyrelsens hjemmeside, er det ikke tilladt at reducere en lygtes lysåbning. Derfor: Sørg for, at de krøller opad.

Du kan krølle dine Party forlygtevipper før montering f.eks. omkring en træpind, men det giver meget krøllede vipper. Det nemmeste og mest elegante resultat får du ved at montere dem og så derefter krølle et hår ad gangen med en saks ved at trække, som når du krøller gavebånd.

 

Krøller eller ej - på baglygterne! Ragplugs, som har en lille revne, der kan fastholde vippen, får du et par meget anderledes Party forlygtevipper, der er små, kantede og tætkrøllede. Her er brugt en enkelt vippe, som er delt i to og monteret over baglygterne. Ren fis og ballade...

BEMÆRK Party forlygtevipper er en gimmick, der skal bruges ved en enkeltstående begivenhed. Pas på med at montere Party forlygtevipper for yderligt pga vindmodstanden. Og vær opmærksom på, at Party forlygtevipper også kan kollapse, hvis din bils motor bliver for varm. Her er et par eksempler på det:

Med andre ord: Party forlygtevipper er fis, fest og ballade, til sjov her og nu, hvis du vil pynte en bil i en festlig anledning, men hvis du vil have varig glæde af dine biløjenvipper, anbefaler vi Luxus forlygtevipper, der er formbøjet og en fantastisk kvalitet...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde 2+ 3+
Pris kr. 54,40 kr. 54,40
SKU: 9000000
kr. 54,40 eks. moms
Produkt tags
Kunder der har købt denne vare købte også