Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Tilbud Party forlygtevipper og dots

Bilvipper og stickers: Få "ny" bil for 368 kr. med en pakke bestående af Party forlygtevipper PLUS 39 ensfarvede mixdots i 5 forskellige størrelser skåret i fuldfed, lækker bilfolie: Du får 25 stk. 5 cm, 8 stk. 7 cm, 4 stk. 10 cm og 2 stk. 19 cm, vælg mellem 34 farver inkl. metallic

Bilvipper og stickers: Giv din bil en festlig overhaling med dots og Party forlygtevipper

Drømmer du om at give din bil personality, som afspejler din fantasi? At få en "ny" bil, der aldrig er set magen til i hele verden? Så har du chancen med denne tilbudspakke på bilvipper og stickers, hvor du får et Party forlygtevipper til din bils forlygter og hele 39 dots i professionel bilfolie, du kan trylle med i mønstre, som du lyster.

Det er nemt at montere Party forlygtevipper, og de mange dots er lette at sætte på med den medfølgende skraber. De kan fjernes igen ved let opvarmning f.eks. med en hårtørrer.

Prikkerne er ensfarvet og fås i et væld af skønne, klare farver samt fire skinnende flotte metallicfolier bl.a. guld samt i fire størrelser. Sæt dem i rækker, mønstre, klynger eller grupper – din fantasi bestemmer. Og du er med garanti den eneste, som har en sådan bil.

Med andre ord har du ikke blot fået ”ny” bil med personlig charme – du har også fået en bil, som så unik i sit udtryk, at enhver biltyv vil gå langt udenom.

Tips: Det er en god idé at lege med prikkerne og tegne mønstre op på et stykke papir, før du kaster dig ud i at pynte din bil, så du ved præcis hvilket udtryk, du gerne vil skabe.

BEMÆRK: Party forlygtevipper kan afsætte spor af silikone på lakken og er kun tænkt som en gimmick ved en særlig lejlighed. Læs mere under Party forlygtevipper...

 

*
SKU: 10000000_000001-10000000_0000034
kr. 294,40 eks. moms
Produkt tags