Accepterede kreditkort

Op på mærkerne: Nu skal guldbrudeparret fejres

Når man har holdt sammen i 50 år, fortjener det at blive fejret efter alle kunstens regler. Kærlighed og venskab spundet af gyldne tråde: Det er den slags, der aftvinger respekt. Alderen har sat sig, nu er det op til børn, børnebørn, familie og venner at sætte alle sejl til, for at guldbrudeparret kan få en flot fest.

Hurradots og festcuts er en del af en række stickers i bilfolie, der er skabt for at gøre danskernes festdage endnu festligere.

Her kan du bl.a. finde streamers i guld metallic, der kan hylde parret med både Tillykke og Hurra - og du kan supplere med en helt personlig navnestreamer med parrets navne. Naturligvis i skinnende, flot guld metallic.

VIDSTE DU DET? Guldbrudeparret skal have lov at sove lidt længere end sølvbrudeparret, og festen skal være knap så højt gearet. Om morgenen synges "I østen stiger solen op" og "Det er så yndigt at følges ad", og efter morgenkaffen slår gæsterne taktfast ring om guldbrudeparret, mens de danser Niels W. Gades brudevals.

TIPS Dots og cuts er nemme at montere, og de kan fjernes igen ved let opvarmning, hvis guldbrudeparret skulle ønske det. Du kan sætte pynten på bil, køleskab eller fx postkasse.

BEMÆRK Du får rabat, hvis du køber mere end en af samme slags

 

Vis som
Sorter efter
Vis produker på siden

Hurradot Guldbryllup

Festlig carsticker i form af guldbryllupsskilt i guldlook med teksten ”Hurra, vi har holdt sammen i 50 år”, 29x33 cm

Fra kr. 225,00 inkl. moms

Hurradot "Tillykke med dagen"

Overrask fødselaren med et hjerte af sommerblomster printet på 5 års bilfolie, lamineret og skåret, 29x28 cm

Fra kr. 193,75 inkl. moms

Hurradot "Tillykke"

Giv fødselaren et smukt hjerte med på vejen, carsticker printet på 5 års bilfolie, 21x19 cm

Fra kr. 156,25 inkl. moms
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter