Accepterede kreditkort
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter

Håndfri Jabra Drive Speakerphone

Dejlig enkel, håndfri løsning. Med højtalertelefonen Jabra Drive Speakerphone er du sikkert kørende og kan tale frit, når mobil ringer. Nem guide til betjening, kræver ingen opsætning, og den genkender din telefon, når du stiger ind i bilen.

Kom sikkert frem uden bøder med håndfri mobiltelefoni

De færreste har disciplin til at lade telefonen ligge urørt hen under kørsel, og hvis du ikke allerede har anskaffet dig og installeret håndfri mobiltelefoni i din bil, har du chancen nu med en dejlig enkel løsning, som ikke kræver den store tekniske kunnen: Java Drive Speakerphone, en højtalertelefon, kræver ingen opsætning og er let at betjene, du behøver sikkert ikke engang at læse brugervejledningen: Voice Guidance guider dig igennem parringen med din mobiltelefon første gang. Herefter kan du blot sætte den på solskærmen. Og der oprettes automatisk forbindelse hver gang, du stiger ind i bilen. Du kan tale frit i mobiltelefon, holde øjnene på vejen og hænderne på rattet. Med Jabra DRIVE behøver du ikke engang at række ud efter telefonen, når den ringer. Den er altid lige ved hånden, når du er på farten - du skal blot trykke på den store brugervenlige knap på højttalertelefonen i bilen for at besvare opkaldet og nyde godt af krystalklare, håndfri samtaler!

Med andre ord: Højttalertelefonen Jabra Drive leverer en uovertruffen håndfri løsning til brug i bilen , så du kan udnytte din tid fuldt ud og føre telefonsamtaler i bilen uden at gå på kompromis med sikkerheden og risikere dummebøder for at snakke på turen.

• Krystalklar lyd og tale med DSP teknologi

• Nem betjening med dedikerede kontrolknapper

• Overfører musik, podcasts og GPS-anvisninger

• Voice Guidance informerer om batteri- og forbindelsesstatus.

• Multiuse: tilslut to enheder på samme tid

• Op til 20 timers taletid og 30 dages standbytid.

VIDSTE DU DET?

Bluetooth betyder Blåtand og er opkaldt efter Harald Blåtand. Bluetooth er et kortrækkende, trådløst datanet, som kan bruges i computere, PDA’er – et samlet navn for GPS’er – trådløse headset og mobiltelefoner. Fordelen ved Bluetooth er, at data kan overføres forholdsvis hurtigt og med et lavt strømforbrug.