Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Hvad savner du til din bil?

18. august 2013

Jeg ikke alene vide - derfor beder jeg om din tid, dine tanker

For mange år siden startede jeg det erotiske magasin Tidens Kvinder, og dengang blev jeg på tv ydmyget og kaldt svag af en anden redaktør, fordi jeg spurgte læserne åbent i spalterne: Er du noget, du savner i bladet? Noget du længes efter? For mig er det respekt, et udtryk for, at man gerne vil lytte til dem, det hele handler om. Selv om jeg medgiver, at man risikerer at få sandheder at vide, man helst ville lukke øjnene for...

Nu gør jeg det igen med det shopunivers, jeg er ved at skabe her til pynt, glæde og gavn for kvinder med bil.
Skal jeg bruge kræfter på at skaffe små, nuttede retrovaser til ventilationen hjem fra udlandet? Skal jeg lave samarbejde ude i verden om søde, prikkede indtræk? Eller tage til New Zealand efter ægte lammeskind? Skal jeg koncentrere mig om at finde flere pink autovarer? Kender I til smarte gadgets eller praktiske ting, som burde være i shoppen?

Det hele startede jo med prikkerne. Måske savner I nogen specielle f.eks. en stor Herbie dot med nr. 53? Eller dots mikset i mange, glade farver istedet for tone i tone-dots? Er det irriterende at skulle købe pakker, at være tvunget til at købe 702 mini dots eller 9 små artdots? Skal de kunne fås enkeltvis? Skal jeg designe carstickers med hunde, sportssymboler eller politiske budskaber?

Jeg ville blive rigtig glad for at få nogle hints, idéer, tips og tilbagemeldinger


Bedste søndagshilsner
Lilli H.

PS Under Numerodots kan du læse om dit skæbnetal, blive klogere på dig selv og købe signalet - men er det for småt med med en 14 cm dot på bagsmækken? Sku' det hellere være et stort tal, en dot på 60 cm, til en dør? Læs mere her:
http://dotupyourcar.com/car-sticker-tal

Skriv en kommentar