Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Kids Seat Organizer 2i1

Specielt udvalgt fra Kids Choice til den lille rejsende: Den perfekte organizer til ryglænet med lomme til tablet og plads til bøger blade, legetøj, drikkedunk osv. Fås i sort samt i farvekombinationen lilla/grå og grå/turkis. Mål: 78x44x3 cm, tablet-lommen er 28x21 cm.

Styr på det hele til den lille rejsende med tablet

Børn elsker at blive underholdt, når de kører bil - og mor elsker, når der er styr på tingene. Denne unikke Kids Seat Organziner 2i1 har plads til det hele og gør det til en fornøjelse for barnet at se film på tablet eller lege med elektronikken under kørsel. Og så er der både plads til drikkedunk eller kop, bøger, blade, legetøj osv. Passer til montering i langt de fleste biler. Og den gennemsigtige tablet-lomme passer til de fleste tablets.  

  • Den gennemsigtige tablet-lomme er lavet af folie, som gør det muligt at bruge touch funktionen.
  • Ekstra lommer til opbevaring: to brede og rummelige lommer med velcrolukning.
  • Plads til drikkevarer: speciel lomme til barnets drikkedunk eller kop.
  • Beskyttende funktion: den nederste del af organizer’en beskytter stolen mod snavs fra barnets fodtøj.

Bemærk: Kids Seat Organizer 2i1 sælges uden tablet.

Produktdeklaration: Udvendigt: 100 pct. polyester, vinduet: PVC folie. Fyld: 100 pct. polyethylenskum. OBS Produktet kan vaskes i hånden, dog med undtagelse af lommen til tablet.

Monteringsvejledning: Spændesfast på bagsiden af fører- eller passagersædet vha. de medfølgende stropper med klikspænder. 1. Elastikken, som er syet fast i toppen, føres over nakkestøtten. 2. Den øverste strop trækkes igennem hullet placeret i enden af elastikken. Derefter sættes stroppen rundt om nakkestøttens bøjler. Stroppen klikkes fast, og placeringen af vinduet til tablet tilpasses nakkestøtten. 3. Den nederste strop sættes rundt om bunden af sædet. Stroppen klikkes fast og spændes.

Advarsel: Tablet bør placeres i det gennemsigtige vindue i toppen af organizer'en og fastgøres med velcro. Alle lommer bør forblive lukket under kørsel/rejsen. Producenten tager ikke ansvar for genstande, der placeres i produktet.

Billede af Kids Seat Organizer 2i1 sort
Kids Seat Organizer 2i1 sort
SKU: 9500000
kr. 240,00 eks. moms
Billede af Kids Seat Organizer 2i1 lilla/grå
Kids Seat Organizer 2i1 lilla/grå
SKU: 9600000
kr. 240,00 eks. moms
Billede af Kids Seat Organizer 2i1 grå/turkis
Kids Seat Organizer 2i1 grå/turkis
SKU: 9800000
kr. 240,00 eks. moms
Kunder der har købt denne vare købte også