Accepterede kreditkort

Kobberbryllup - hip, hip, hurra for jer to

Traditioner står for fald, men der er stadig noget, som er værd at fejre: Kærligheden. Samlivet. Dig og ham. Dig og ham og ungerne. Jer to. Jeres liv, jeres ægteskab. Kobberbryllup. Sammen i det halve af en sølvbryllupstid. Dét skal selvfølgelig fejres, og et festligt bud er disse Hurradots og Festcuts, der naturligvis fås i flot skinnende metallic folie, og du kan supplere med en personlig navnestreamer med parrets navne.

Hurradots og Festcuts er skabt for at gøre danskernes festdage endnu festligere, også et kobberbryllup. De er nemme selv at montere, og de kan fjernes igen ved let opvarming, når I ikke gider se på det mere.

TIPS Professionel bilfolie kan monteres på andet end biler fx et køleskab eller en glat campingvogn. Hele sortimentet fås også i wallfolie til pynt indenfor i festlokalet fx væg eller dør.

VIDSTE DU DET? Skikken at fejre kobberbryllup stammer fra ca. år 1900, altså en relativ ny tradition, som startede i København, bredte sig landet over og videre til Norden. Temaet for festen er, at tingene gøres halvt: En halv æresport. En halv omgang sølvbryllupsmusik. En halv æresport med grøntsager i stedet for blomster. En halv omgang bryllupsmusik leveret med grydelåg...

BEMÆRK Leveres med PostDanmark.

View as
Sort by
Display per page

Hurradot Kobberbryllup

Festlig carsticker i form af kobberbryllupsskilt med kobberlook og teksten ”Hurra, vi har holdt sammen i 12 ½ år”, 29x33 cm

From kr. 225,00 incl tax

Hurradot "Tillykke med dagen"

Overrask fødselaren med et hjerte af sommerblomster printet på 5 års bilfolie, lamineret og skåret, 29x28 cm

From kr. 193,75 incl tax

Hurradot "Tillykke"

Giv fødselaren et smukt hjerte med på vejen, carsticker printet på 5 års bilfolie, 21x19 cm

From kr. 156,25 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter