Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Laika hundegitter

Smart trådhundegitter i sølvmetallic finish, som fastgøres til nakkestøtterne. Det kan monteres på både for- og bagsæder, enkelt og let uden brug af værktøj, højde 42 cm, bredden kan justeres fra 90 til 120 cm. Sikrer både hund og fører ved bratte opbremsninger

Ingen flyvske hunde med et Leika hundegitter

Laika hundegitter er opkaldt efter den russiske hund Laika, der som det første levende pattedyr blev sendt i kredsløb om jorden 3. november 1957 i rumkapslen Sputnik 2. Det var en herreløs hund, et lille gadekryds, som blev trænet og udvalgt til turen, der blev et gennembrud for rumfarten. Den døde nogle dage efter opsendelsen, men blev siden æret med et monument, hvor den står på toppen af en raket. Siden fik den følgeskab af chimpanser... og mennesker.

Laika hundegitter er et stilrent trådhundegitter med sølvmetallic finish, en smart model, som fastgøres til nakkestøtterne, og det kan monteres både på for- og bagsæder, let og enkelt, helt uden brug af værkstøj. Hundegitteret er 42 cm højt og kan justeres i bredden fra 90 til 124 cm.