Accepterede kreditkort
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter

Lifehammer selekniv og rudeknuser

The no. one escape tool er nummer ét, når det gælder flugt under ulykke. Kan både skære selen over og knuse en rude, hvis bilen er havnet i vandet, fås i flere varianter...

Et lille redskab, som kan redde dit liv, hvis ulykken er ude efter dig

Som barn elskede min far at drille med at køre bilen helt frem til kajkanten, så man gøs og skreg. Og da jeg som voksen hørte om venners venner, der var druknet, fordi bilen var kørt i havnen, og de ikke kunne komme ud, ønskede jeg mig fluks en Lifehammer, som nu ligger fast i dørens sidelomme. Med sit lille stålhoved kan den knalde en rude sådan, og så er den tilmed udstyret med selekniv, hvis man skulle være så uheldig at komme ud for en trafikulykke, hvor sidder fastlåst i selen og har brug for at komme ud i en rasende fart. En Lifehammer burde være et krav i enhver biler. Den placeres nemt og diskret nær førerpladsen vha. det medfølgende beslag og kan fjernes igen uden at efterlade synlige mærker.

Du kan se mere om funktionen på disse to instruktionsvideoer:

https://vimeo.com/76860772

https://vimeo.com/76863566

Picture of Lifehammer Plus Blister
Lifehammer Plus Blister
Klassisk Lifehammer med selekniv og rudeknuser i én. Placeres nemt nær førerpladsen i den medfølgende holder...
SKU: 61 LH7
kr. 150,00 incl tax
Picture of Lifehammer Evolution Blister
Lifehammer Evolution Blister
Selekniv og rudeknuser i én. Genial og effektiv model med push-funktion og keramisk hammerhoved. Tryk den mod glasset, og ruden knuses. Eller skær selen over med et snuptag. Beslag til montering medfølger.
SKU: 61 LH6
kr. 180,00 incl tax