Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

LUKSUS TILBUD Vipper og dots

6. september 2013

Dul din bil op til narrestreger med dots og formfuldendte vipper

Er du typen, der gerne vil gøre verden lidt mere festlig - og tør du skille dig ud fra mængden - så er her et forfriskende, funny tilbud til din bil: Du får et sæt af de eksklusive, formbøjede vipper i kraftig kvalitet plus 39 dots i fire forskellige størrelser. De lækre vipper kan du vælge i farverne sort, lyserød eller hvid. Prikkerne er ensfarvede og skåret i fuldfed bilfolie, og du kan vælge mellem 34 skønne farver inkl. metallic bl.a. guld og sølv.

Vipperne er nemme at montere: Gør glassets kant helt rent, sørg for, at det er tørt og pres så limen ned, stykke for stykke, tryk godt til. Prikkerne sætter du på med en folieskraber, som følger med. De kan fjernes igen ved let opvarmning f.eks. med en hårtørrer.

TIPS Det er en god idé at tænke mønstret igennem og tegne det på papir, før du går i gang med at pynte din bil. Sæt dem i rækker, mønstre, klynger eller grupper, din fantasi bestemmer, og du er med garanti den eneste, som har en sådan bil. Din "ny" bil har pludselig fået personality og blikfang...

Find dem lige her:

http://dotupyourcar.com/luksus-tilbud-vipper-og-dots


Skriv en kommentar