Accepterede kreditkort

Lad din bil bede om godt vejr for alle bilister

"Marie, Marie, Marolle, Flyv op til Vorherre, og bed om godt vejr". Hvis du er vokset op i Danmark, har kender du helt sikkert den lille remse og har pustet til en af de små, harmløse sortprikkede, røde biller, der lever så kort tid, og som alligevel formår at sætte tusindvis af bladlus til livs.

Selv om shoppen her er startet med prikker i folie, og vi har væld af forskellige slags og størrelser, så har der manglet rigtige mariehøne-prikker, der ikke er helt kuglerunde. Nu er de her, og du kan få dem i tre versioner: Små, store eller et mix af fem forskellige størrelser. De fås kun i sort og er skåret i professionel bilfolie, som er lamineret, så de kan tåle rusk, regn, vind og vaskebørster. Skraber til montering medfølger, og du kan fjerne dem igen ved let opvarmning.

VIDSTE DU DET? Der findes ca. 50 slags mariehøner i Danmark, de mest almindelige er røde med sorte pletter. De beskytter vores planter ved at spise bladlus, og et særligt træk er, at de ofte samles i flokke. Deres livscyklus er kun ca. fire måneder, og deres korte levetid minder os om, at livet skal leves her og nu.  På engelsk kaldes mariehønen Ladybird eller Ladybug, fordi den i middelalderen blev indviet til Jomfru Maria og fik tilnavnet Lady of Bug. Den symboliserer kærlighed, er budbringer af kærlighed, og antallet af prikker siges at bestemme, hvor mange måneder du skal vente på ægte kærlighed. Indianerne har også værdsat mariehønen som et totemdyr, hvis kraft ifølge dem signalerer: ”Alle kan lide mig, jeg var venner alle vegne, selv i himlen”.

PS Hvis du forelsker dig i formen på disse dots, men gerne vil have dem i en anden farve, skal du bare sig til...

BEMÆRK Prikkerne leveres med PostDanmark.

View as
Sort by
Display per page

LadybirdDotSmall

24 sorte mariehøne prikker str. 99x88 mm i professionel, lamineret bilfolie, skraber medfølger.

kr. 298,00 incl tax

LadybirdDotLarge

8 store, sorte mariehøne prikker str. 162x143 mm i professionel, lamineret bilfolie, skraber medfølger.

kr. 298,00 incl tax

LadybirdDotMix

40 mariehøne prikker i professionel, lamineret bilfolie i fem forskellige str.: 4 stk. 162x143 mm, 8 stk.99x88 mm,8stk. 63x55 mm, 8 stk. 35x31 mm og 12 stk. 42x38 mm, skraber medfølger...

kr. 298,00 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter