Accepterede kreditkort

Undgå dummebøder med Mobil og GPS grej fra dotupyourcar

Vi adskiller os fra dyrene ved at kunne tænke og tale, og med de nye, smarte mobiler og medier, som kan få os på nettet midt i alverden, flytter kommunikationen med på vejen. Her kan du finde holdere og tilbehør af enhver kaliber, så du kan være flyvende i kabinen på vej mod nye eventyr. Du kan fx finde en holder til din iPhone, der straks har lavet den om til en din egen, smarte GPS. Du kan også finde holdere til navigationsudstyr, der med en fælles betgnelse kaldes PDA. Du kan finde håndfrie mobilsæt, så du undgår dumme snakkebøder. Og du kan finde et par af markedets mest smarte GPS'er med toruch-creen og dansk tekst og tale.

HUSK alle autovarer afsendes fra dag til dag og leveres ved din hoveddør af GLS, leveringstid 1-3 dage.

Køb dit biludstyr hos dotupyourcar.com

View as
Sort by
Display per page

Jabra Wave Headset

Prisvinder på design og en super løsning til håndfri telefon, Bluetooth headsettet sidder tæt bag øret, og HD Voice-teknologi sikrer optimal lyd fra samtaler og streames, 220 volt oplader medfølger.

kr. 498,00 incl tax

iPhone 4 traveler kit

Komplet holder med fod til iphone 4 telefon. Holderen har mulighed for 360 graders justering, til f.eks. brug af navigation på telefonen.

kr. 328,00 incl tax

iPhone holder

iPhone holder til iPhone 2G, 3G og 3GS, iPhone Mini, iPhone Nano og iPhone Video. Fastgøres på en glat overflade fx en rude vha. kraftig sugekop

kr. 228,00 incl tax

Caliber bluetooth håndfri

Caliber enhed for håndfri mobiltelefoni via AUX indgangen. Enheden passer i alle radioer med 3,5 mm AUX indgan og er kompatibel med alle bluetooth telefoner. Desuden understøtter den A2DP musikstreaming samt genopkald. Enheden tilslutter automatisk. Indbygget mikrofon. Indbygget genopladeligt batteri, op til tre timer, opladning via micro-usb kabel, som medfølger.

kr. 448,00 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter