Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter
RSS

Nyheder

Kvaliteten er både til at føle og se på de nye, eksklusive øjenvipper, der har ramt shoppen. De er fejende flotte, feminine og formbøjede. Og så fås de både i sort, pink og hvid. Og som prikken over i'et kan nu også købe Krystal diamant eyelinere...
detaljer
Bak kamera TILBUD - 8. august 2013
Sæt i gear, kig og kør. Med Ampires bak kameraløsning får du fuldt overblik over alt det, du ellers risikerer at bakke ind i enten pga. uopmærksomhed, en død vinkel eller en ting f.eks. en cykel eller et stykke legetøj, som man ikke umiddelbart får øje på under manøvren. Pakken er en komplet løsning, og du får en gave med i købet.
detaljer
Er din bils hjul med pyntekapsler, og er de blevet skrammet af mødet med høje kantstene, kan du nu finde hele 11 slags klassiske pyntekapsler i shoppen til gode priser.
detaljer
Genial nyhed: Nu kan du spraymale dine fælge i 20 skønne farver med FoliaTec's smarte foliespray, der lægger sig som en beskyttende hinde og er lige til at trække af igen. Vælg mellem bl.a. hvid, pink, rød, gul, orange i mat eller blank og flere blå og grønne nuancer. Ja, du kan endda få guldspray til dine fælge.
detaljer
Gør din bil mere dig. Pimp din bil med et pift af personlighed med dots & decals og fine accessories. Eller skab blikfang med feminine streamers. Alt i fed folie og et hav af flotte farver. Eller hvad med at give bilen gang makeup og et par øjenvipper til forlygterne! Vi overholder ikke fartgrænserne, når det gælder nyheder. Vil du være opdateret, så registrér dig på vores site - velkommen
detaljer