Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Nyt i Danmark: Seat Covers designet til kvinder

16. oktober 2014

Få din bil til at blomstre op med nye seat covers

En bil behøver ikke at være kedelig og konform, men det kan være meget vanskeligt at finde funny, jazzy, funky sædeovertræk. Den nye serie af seat covers med matchende ratovertræk, som du nu kan finde her i shoppen, kan du ikke finde i én eneste butik i Danmark.

Der er seat covers til for- og bagsæde med skønne, farvestrålende blomster, der er romantiske vintage sædeovertræk, der er seat covers med  jelly beans, meloner, flamingoer, vintage roser og nuttede skildpadder. Og du kan supplere med ratovertræk i samme stof.

Dotupyourcar's seat covers er airbag-venlige og passer til langt de fleste biler. Dog passer de ikke til biler med sikkerhedsselen fastgjort til sædet (normalt Cabriolets), biler med fast armlæn eller sideairbags, der kan ødelægge sædeovertrækket. 

Mål: Fra toppen ned til sædet: 32” eller ca. 81 cm. Fra ryglæn til forkant: 20” eller ca. 50 cm. Bredde på sædet: 22” eller ca. 56 cm.

Vaskeanvisning: Brug pletrenser eller skånevask i maskine.

Dotupyourcar's ratovertræk passer til langt de fleste biler med standard rat svarende til 36-39 cm i dia. De er stramme at montere, det kræver lidt muskler, men bagefter kan du glæde dig over, at nu glider hænderne ikke længere på rettet, og du har fået en mere funky bil.

BEMÆRK: Leveringstid på de smarte seat covers og ratovertræk er 10-14 dage. Priser fra 128 kr.

Seat covers fra dotupyourcar


Skriv en kommentar