Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Park Solar P-ur drevet af solceller

Smart, praktisk og æstetisk designet parkeringsskive drevet af solceller, så du aldrig skal stille uret eller skifte batterier. Park Solar elektronisk P-ur er innovation og teknologi i højklasse.

Undgå bøder med intelligent P-skive med solcelleenergi

I samarbejde med danske designere og ingeniører har Samatech ApS udviklet Park Solar, som selv registrerer parkeringstidspunktet, og som oven i købet forsynes via en integreret solcelleteknologi. Det betyder, at du aldrig behøver at skifte batteri eller at huske at stille P-skiven. Den er designet så smart, at den automatisk aktiveres ca. 20 sekunder efter, at du parkerer bilen. Parkeringstiden bliver afrundet til det nærmeste kvarter.

Idéen til Prak Solar opstod, da en af virksomhedens grundlæggere fik en parkeringsbøde, fordi hans elektroniske p-skive var løbet tør for batteri. Mange bilister kan desværre genkende denne situation. Det er netop her Park Solar kan gøre en forskel!

Park Solar virker også i gråvejr, ja, den er testet fejlfri ved temperaturer fra -20° til +70°. Den er godkendt af Trafikstyrelsen, og da Park Solar er en godkendt parkeringsskive med integreret solcelleteknologi, kan den lovligt bruges i hele EU, når den er monteret på en dansk indregistreret bil.

Udover det højteknologiske udstyr er der ligeledes kræset for designet med et klassisk formsprog, som henvender
sig til den kvalitetsbevidste forbruger, der sætter pris på funktionalitet og æstetik.

SKU: 21000 7000
kr. 398,40 eks. moms
Produkt tags