Accepterede kreditkort
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter

Bogstaver, store, Hobo St. medium

Bogstaver skåret i fed, lækker kvalitets bilfolie, som er lamineret, fås i 34 skønne farver, hvert bogstav er ca. 5 cm højt, pris 15 kr. pr. bogstav
   

Bogstaver med charme til din bil

Der er noget charmerende nostalgisk over skrifttypen Hobo Std. Medium, som havde den humoristisk sans. En skrifttype, som både er personlig og nem at læse. Hvert bogstav er ca. 5 cm i højden. Hvis det SKAL være 5 cm høje bogstaver f.eks. til en varebil, så vælg VERSALER.

Dit navn skæres i fuldfed, lækker kvalitets bilfolie, som er lamineret, så de kan tåle rusk, regn, vask og sol. Du kan vælge dem i 30 skønne, klare farver og fire skinnende flotte metallicfolier. Dit navn leveres med for- og bagpapir samt skraber til montering. Du kan selv montere dit navn, og du kan fjerne det igen ved at varme folien let op fx med din hårtørrer. Du betaler pr. bogstav 15 kr.

Sådan gør du

Dit navn er noget helt personligt, og det er også den måde, vi har valgt at håntere det på. Navne laver vi - om ikke ansigt til ansigt - så i hvert fald efter at have været i kontakt med hinanden: Send os en mail på service@dotupyourcar.com med dit ønske.

Farve: Start med at vælge farven, se farveskema på forsiden

Skrifttype: Notér ned hvilken skrifttype, du foretrækker. Der er seks skrifttyper at vælge imellem

Folietype: notér om det skal være i bilfolie - navne fås også i wallfolie

Navn: notér navnet

EKSEMPEL "Jeg vil gerne bestille navnet Cecillie i 5 cm bogstaver i Hobo St. medium i limegrøn bilfolie" 

Betaling: Store bogstaver koster 15 kr. pr. stk. Når du har fået en bekræftende mail, overføres beløbet reg. 5033 konto 1430137 - husk tydeligt navn og adresse og skriv gerne fx vedr. "Cecillie" 

VIDSTE DU DET? Skrifttypen Hobo Std. Medium blev skabt i 1910 af i en slankere udgave. Den betegnes som usædvanlig Art Noveau-inspireret font uden lige linjer og uden descenders, dvs. uden underlængde i små bogstaver som normalt fx i et g.