Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Bogstaver, små, Comic Sans MS

Bogstaver skåret i fed, lækker kvalitets bilfolie, som er skåret og lamineret, fås i 34 skønne farver, hvert bogstav er ca. 2,5 cm højt og passer til navneskiltene, pris 16 kr. pr. bogstav

 Stans dit navn ud i Comic Sans

Denne afslappede skrifttype er inspireret af den skrift, man har brugt i amerikanske tegneserier i årtier. Den er uformel, næsten som har den et glimt i øjet. Vælger du dit navn i denne skriftstørrelse, kan dit navn fitte ind i den smukke, dekorative Navneskilt decal large eller small afhængig af, om du vil have efternavnet med. Hvis du har et adeligt navn i flere etager, må du undvære. Det samme hvis du er på cykel. Men navnet kan naturligvis også stå diskret alene og pynte...

Dit navn skæres i fuldfed, lækker kvalitets bilfolie, som er lamineret, så de kan tåle rusk, regn, vask og sol. Du kan vælge dem i 30 skønne, klare farver og fire skinnende flotte metallicfolier. Dit navn leveres med for- og bagpapir samt skraber til montering. Du kan selv montere dit navn, og du kan fjerne det igen ved at varme folien let op fx med din hårtørrer. Du betaler pr. bogstav 16 kr. plus porto, håndtering og ekspedition = 80 kr.

Bemærk: Ved små navnestreamers, kræver trykkeriet ordre på min. 2 stk. streamers.

Sådan gør du

Dit navn er noget helt personligt, og det er også den måde, vi har valgt at håntere det på. Navne laver vi - om ikke ansigt til ansigt - så i hvert fald efter at have været i kontakt med hinanden: Send os en mail på service@dotupyourcar.com med dit ønske.

Navn: F.eks. Kathrine

Skrifttype: Notér ned hvilken skrifttype, du foretrækker. Der er seks skrifttyper at vælge imellem og to størrelser

Folietype: notér om det skal være i bilfolie - navne fås også i wallfolie

EKSEMPEL "Jeg vil gerne bestille navnet Kathrine i små Verdana Bold i lyserød bilfolie"

Betaling: Små bogstaver koster 16 kr. pr. stk. plus 80 kr. i filopsætning, korrektur, håndtering, ekspedition og porto.

Når du har bestilt og modtaget korrektur, overføres beløbet til reg. 5033 konto 1430137eller MobilePay 51 95 96 80, og du modtager dine navnestreamers direkte fra trykkeriet med skraber til montering.

VIDSTE DU DET? Skriften har fået ny popularitet siden 1994, hvor den har været en del af de skrifttyper, fonte, som følger med Microsofts programmer. Men skriften har også fremkaldt hyl af protester under parolen ”Forbyd Comic Sans”.