Accepterede kreditkort
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter

Bogstaver, små, Brush Script Std. medium

Bogstaver skåret i fed, lækker kvalitets bilfolie, som er skåret og lamineret, fås i 34 skønne farver, hvert bogstav er ca. 2,5 cm højt og passer til navneskiltene, pris 16 kr. pr. bogstav

Sæt din signatur på skrå

Er du vild med en skrift, der virker, som var det skrevet personligt, er skrifttypen Brush Script Std. Medium en oplagt mulighed. Bogstaverne er ca. 2,5 cm og passer dermed ind i de to dekorative Navneskilt decals. Med mindre dit navn er adeligt og i flere etager, så må du undvære. Eller hvis du er på cykel. Men dit navn kan naturligvis også stå diskret alene og pynte...

Dit navn skæres i fuldfed, lækker kvalitets bilfolie, som er lamineret, så de kan tåle rusk, regn, vask og sol. Du kan vælge dem i 30 skønne, klare farver og fire skinnende flotte metallicfolier. Dit navn leveres med for- og bagpapir samt skraber til montering. Du kan selv montere dit navn, og du kan fjerne det igen ved at varme folien let op fx med din hårtørrer. Du betaler pr. bogstav 10 kr. plus porto, håndtering og ekspedition = 80 kr.

Bemærk: Ved små navnestreamers, kræver trykkeriet ordre på min. 2 stk. streamers.

Sådan gør du

Dit navn er noget helt personligt, og det er også den måde, vi har valgt at håntere det på. Navne laver vi - om ikke ansigt til ansigt - så i hvert fald efter at have været i kontakt med hinanden: Send os en mail på service@dotupyourcar.com med dit ønske.

Navn: F.eks. Kathrine

Skrifttype: Notér ned hvilken skrifttype, du foretrækker. Der er seks skrifttyper at vælge imellem og to størrelser

Folietype: notér om det skal være i bilfolie - navne fås også i wallfolie

EKSEMPEL "Jeg vil gerne bestille navnet Kathrine i små Verdana Bold i lyserød bilfolie"

Betaling: Små bogstaver koster 16 kr. pr. stk. plus 80 kr. i filopsætning, korrektur, håndtering, ekspedition og porto.

Når du har bestilt og modtaget korrektur, overføres beløbet til reg. 5033 konto 1430137 eller MobilePay51 95 96 80, og du modtager dine navnestreamers direkte fra trykkeriet med skraber til montering.

VIDSTE DU DET? Brush Script er designet i 1942 med bevidste uregelmæssigheder som en afslappet håndskrift i kærestebreve skrevet med blæk. Skrifttypen blev straks en succes i datidens reklamer og plakater. I dag har den fået ny popularitet for sit nostalgiske look.

Picture of
SKU: 3116010-3116340
kr. 8,00 excl tax
Product tags
Customers who bought this item also bought