Accepterede kreditkort

Pynt med nye hjulkapsler og gi' din bil et visuelt kick...

Et par nye hjulkapsler pynter og giver din bil et helt nyt udtryk. Her kan du finde en række smarte pyntekapsler, som alle er lige til at klikke på hjulet. De er designet i slagfast plast. Du kan finde pyntekapsler til både de helt små pigebiler og til de store familiebiler.

PS Skulle du en dag få lyst til at skifte farve på dine pyntekapsler - eller er de blevet skrammet - kan de spraymales eller gives en omgang af den geniale FoliaTec's fælgfolie.

HUSK Alle autovarer afsendes fra dag til dag og leveres ved din hoveddør af GLS, leveringstid 1-3 dage.

TIP Skriv dit telefonnummer inde i alle hjulkapslerne med en vandfast tusch.

Køb dit biludstyr hos dotupyourcar.com

Vis som
Sorter efter
Vis produker på siden

Pyntekapsler Parma

Heldækkende hjulkapsler af slagfast plast, som er enkle at montere med kraftige fæstneclips eller -ringe, der holder kapslerne på plads. Lette at rengøre. Farve: Sølv, lakeret. Fås til hjul i str. 13", 14", 15" og 16"

Fra kr. 298,00 inkl. moms

Pyntekapsler Innsbruck

Heldækkende hjulkapsler af slagfast plast. Enkle at montere med kraftige fæstneclips eller -ringe, der holder kapslerne på plads. Lette at rengøre. Farve: Sølv, lakeret. Fås til hjul str. 13", 14" og 15".

Fra kr. 298,00 inkl. moms

Pyntekapsler Denver

Heldækkende hjulkapsler af slagfast plast. Enkel montering med kraftige fæstneclips eller –ringe, der holder hjulkapslerne på plads. Lette at rengøre. Farve: Sølv, lakeret. Fås til biler med hjul i str. 113”, 14” og 15”.

Fra kr. 198,00 inkl. moms

Pyntekapsler Mega

Heldækkende hjulkapsler af slagfast plast. Enkel montering med kraftige fæstneclips eller -ringe, der holder hjulkapslerne på plads. Lette at rengøre. Farve: Sølv, lakeret. Fås til biler med hjul i str. 13”, 14”, 15” og 16"

Fra kr. 198,00 inkl. moms
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter