Accepterede kreditkort

Dotupyourcar: Gør din bil mere personlig med smarte seat covers og ratovertræk

Med mindre du selv vover dig ud i at sy sædeovertræk til din bil, er det meget svært at finde smarte seat covers i de traditionelle butikker med biludstyr. Dem er der ikke meget spræl i, men det er der i dotupyourcar's kommende kollektion af sædeovertræk, som er designet af en kvinde, der brænder for at give sine medsøstre nogle mere personlige muligheder. Der er seat covers til for- og bagsæde med skønne, farvestrålende blomster, der er romantiske vintage sædeovertræk, der er seat covers med funky jelly beans, meloner, flamingoer og nuttede skildpadder. Og du kan supplere med ratovertræk i samme stof.

Dotupyourcar's seat covers er airbag-venlige og passer til langt de fleste biler. Dog passer de ikke til biler med sikkerhedsselen fastgjort til sædet (normalt Cabriolets), biler med fast armlæn eller sideairbags, der kan ødelægge sædeovertrækket. 

Mål: Fra toppen ned til sædet: 32” eller ca. 81 cm. Fra ryglæn til forkant: 20” eller ca. 50 cm. Bredde på sædet: 22” eller ca. 56 cm.

Vaskeanvisning: Brug pletrenser eller skånevask i maskine.

Dotupyourcar's ratovertræk passer til langt de fleste biler med standard rat svarende til 36-39 cm i dia. De er stramme at montere, det kræver lidt muskler, men bagefter kan du glæde dig over, at nu glider hænderne ikke længere på rettet, og du har fået en mere funky bil.

BEMÆRK: Leveringstid på de smarte seat covers og ratovertræk er 10-14 dage. Leveres direkte fra producenten i England.Vis som
Sorter efter
Vis produker på siden

Pink Poppy seat covers til forsæderne

Smukke, vilde valmuer præger disse skønne seat covers, der er designet med praktisk, sort ryg. Du får 2 stk. forsædeovertræk til begge dine forsæder.

kr. 498,00 inkl. moms

Pink Poppy seat cover til bagsædet

Pust nyt liv i bagsædet med Pink Poppy seat cover, der byder på en buket af smukke, vilde valmuer.

kr. 428,00 inkl. moms

Pink Poppy ratovertræk

Ratovertræk designet i stof med smukke, vilde valmuer. Passer til rattet på de fleste biler...

kr. 128,00 inkl. moms

Cute Turtle seat covers til forsæderne

Nuttede, små skildpadder i skønne farver præger disse seat covers, der er designet med praktisk, sort ryg. Du får 2 stk. forsædeovertræk til begge dine forsæder.

kr. 498,00 inkl. moms
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter