Accepterede kreditkort

Hjælpen er nærmere, hvis bilen er klædt på til kaos

Det er frysende koldt, isen ligger knasende, sneen dynger til - og bilen vil ikke starte. Måske skal den have nyt liv med et par startkabler og en varm gnist fra en venlig medbilist. Måske kan du give den et startpift direkte i luftfilteret. Måske skal den ligefrem slæbes væk. Uanset hvad vil du føle dig godt klædt på, hvis du har startkabler og et slæbetov i bilen, værsgo her er lidt at vælge imellem...

HUSK Alle varer afsendes fra dag til dag og leveres ved din hoveddør af GLS, leveringstid 1-3 dage.

Køb dit biludstyr hos dotupyourcar.com

View as
Sort by
Display per page

Raco startkabelsæt

Dansk kvalitet, når det er bedst. Raco starthjælpekabler leveres med fleksibelt gummikabel og kraftige, støbte tænger. Fås i flere størrelser med ledningskvadrater fra 16 mm2 til 50 mm2 og i flere ledningslængder til privat og professionel brug.

From kr. 588,00 incl tax

Diesel & benzinstart

Sonax startgas diesel-&benzinstart er hurtig starthjælp til to- og firetaktsmotorer. Skåner starter, batteri og forhindrer tilisning af karburator under vanskelige forhold. Velegnet til personbil, lastbil, bådmotor, græsslåmaskine og landbrugsmaskiner mv.

kr. 75,00 incl tax

Quickstart

Motips Quickstart er æterbaseret og et effektivt værktøj til startproblemer med forbrændingsmotorer. Indsprøjt det æterbaserede startspray i luftindtaget af luftfilteret i nogle sekunder og start motoren, så kører du. Der er 400 ml at gøre godt med.

kr. 68,00 incl tax

Slæbetov Jumbo

Tre meter langt og supersolidt slæbetov, der har en trækkraft på 4000 kg. Produceret i nylon. Leveres med karabinhager og rødt advarselsflag.

kr. 148,00 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter