Accepterede kreditkort

Sølvbryllup - så skal kærligheden fejres!

...i medgang og modgang, sagde præsten. Og sådan har det sikkert været, for ingen kommer gennem 25 års ægteskab uden op- og nedture. Elsker I stadig hinanden på den dér fundamentale måde trods alle jeres særheder? Så hejs flaget og skilt med kærligheden. Jeres kærlighed...

Hurradots og Festcuts er en række stickers og streamers i folie, der er skabt for at gøre danskernes festdage endnu festligere - også et sølvbryllup. Du kan supplere feststreamers med parrets helt persone navnestreamer - naturligvis i flot skinnende sølv metallic. De er nemme selv at montere fx på bil, køleskab, og du kan få hele udvalget i wallfolie til pynt indendørs, hvor festen skal holdes.

VIDSTE DU DET? For få generationer siden var det en tradition, at gaver til et sølvbrudepar helst skulle være lavet af sølv. Sådan er det ikke længere, men det er stadig typisk, at det er sølvbrudeparrets børn, familie og venner, som arrangerer festlighederne på dagen: Æresport, musik, morgenmad osv.

TIPS Du kan nemt montere dekorationen, der er printet på bilfolie med air escape luftkanaler, som gør boblefri ontering mulig for ikke-kyndinge. Du kan pille den af igen ved at varme den let op fx med din hårtørrer. Hvis du ikke vil sætte Hurradotten på bilen, så pynt postkassen, sæt det på ruden, traileren eller trillebøren. Eller sæt det på et skilt i toppen af æresporten.

OBS Du kan få alle Hurradots som wallstickers til pynt indendørs, hvor festen skal holdes.

Alle stickers leveres med PostDanmark.

View as
Sort by
Display per page

Hurradot Sølvbryllup

Festlig carsticker i form af sølvbryllupsskilt i sølvlook med teksten ”Hurra, vi har holdt sammen i 25 år”, 29x33 cm

From kr. 225,00 incl tax

Hurradot "Tillykke med dagen"

Overrask fødselaren med et hjerte af sommerblomster printet på 5 års bilfolie, lamineret og skåret, 29x28 cm

From kr. 193,75 incl tax

Hurradot "Tillykke"

Giv fødselaren et smukt hjerte med på vejen, carsticker printet på 5 års bilfolie, 21x19 cm

From kr. 156,25 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter