Accepterede kreditkort

Stå godt fast uanset om du er i bil eller på gåben

Det er ikke nok at køre efter forholdene, når den står på is og sne. Det kræver gode, solide dæk til situationen. Og måske er det alligevel nødvendigt at række bilen en hjælpende hånd i form af snekæder, især hvis den skal klare små, bakkede private eller snoede bjergveje. Her kan du finde de smarte Easy Grip snekæder, som er nemme at montere på lige dine dæk, du skal blot se nummeret på dine dæk og vælge den rigtige størrelse.

Når det gælder en selv, er det heller ikke sjovt at skøjte rundt og risikere at falde, når det er is- og sneglat. Her i shoppen kan du finde både X-treme Ezyshoes, der er udviklet til løb, hiking og arbejdsbrug, og Ezyshoes Walk, som er beregnet til daglig brug, lige til at trække over sko og støvler, så man står godt fast på vej til bussen eller indkøb.

Køb dit biludstyr hos dotupyourcar.com

HUSK Alle varer afsendes fra dag til dag og leveres ved din hoveddør af GLS, leveringstid 1-3 dage.


View as
Sort by
Display per page

Clack&Go Prestige snekæder

Patenteret snekæde med 9 mm kæde i sort finish. Selvspændende, selvcentrerende topkvalitet med smart, praktisk gummibeskyttelse på sideled, så alufælge ikke bliver ridset af kæden. Sæt med 2. stk. Leveres i boks, vælg den udgave, som matcher dit dæk. PS Husk at tjekke i bilens instruktionsbog, om der er forbehold mod snekæder.

From kr. 798,40 excl tax

Easy Grip snekæder

Michelin Easy Grip snekæder er fremstillet af stærkt kevlar, nettets struktur sikrer mod udskridning, og metalclips giver ekstremt greb på is. Monteres på få minutter. Kæden er testet og godkendt af bl.a. TÜV og Ö-Norm.

From kr. 558,40 excl tax

X-treme EzyShoes

Smart, praktisk overtræk til sko eller støvler, når det er glat. Denne model er udviklet specielt til løb, hiking og arbejdsbrug for f.eks. arbejdspladser som post, renovation, hjemmehjælp osv. Fås i fire størrelser.

From kr. 158,40 excl tax

EzyShoes Walk

Praktisk overtræk til daglig brug til sko og støvler, så fodsålen dækkes af net, der gør, at man kan stå fast i glat føre. Hurtige at trække på og perfekt til alle, som er bange for at falde i sne og is. Fås i fem str.

From kr. 102,40 excl tax

WeissSock snesokker

Smarte snesokker fra Weissenfel udviklet i et specielt stofmateriale, som let trækkes over de trækkende hjul. Effektiv nødhjælp, som giver vejgreb, hvis du overraskes af is og sne. TÜV-godkendt. 2 stk. Leveres i pose.

From kr. 398,40 excl tax

Snowdriver snekæder

9 mm netsnekæder leveret i praktisk bærbar boks. TÜV- og Ö-normgodkendt og enkle at montere uden at skulle flytte bilen. Spænder og centrerer automatisk. DK vejledning medfølger. Sæt med 2 stk. Se på dit dæknummer og vælg str. PS Husk at kontrollere bilens instruktionsbog, om der er forbehold mod snekæder.

From kr. 238,40 excl tax

Snowdriver snekæder 4x4

Kraftig 15 mm nettypekæde til jeeps og vans, leveres i praktisk opbevaringsboks. Spænder og centrerer automatisk, dansk vejledning medfølger. Sæt med 2 stk. Se på dit dæknummer og vælg str. PS Husk at kontrollere bilens instruktionsbog, om der er forbehold mod snekæder.

From kr. 478,40 excl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter