Accepterede kreditkort

Vær beredt med en sneskovl i bagagerummet

Det sker heldigvis ikke så tit, at vinteren vælter ned over os i store dynger. Men når det sker, er det rigtig rart at være godt klædt på med en skovl i bagagerummet. Her kan du finde flere af slagsen bl.a. en smart, fiks sag, som kan klappes sammen, så den intet fylder.

HUSK Alle varer afsendes fra dag til dag og leveres ved din hoveddør af GLS, leverings 1-3 dage.

Køb dit biludstyr hos dotupyourcar.com

View as
Sort by
Display per page

Sneskovl sammenklappelig

Snild, sammenklappelig sneskovl med metalblad samt håndtag i kraftig plast/metal. Fylder ikke meget, når den er klappet sammen, og den leveres i praktisk canvas opbevaringspose. Total længde: 66 cm. Blad 25,5x28 cm.

kr. 140,00 incl tax

Sneskovl med justerbart skaft

Aluminiums sneskovl i den allerbedste kvalitet. Med kraftig plasthåndtag og blad. Justerbar aluminiumsskaft. Længde total: 72-91 cm. Blad: 25 x 35 cm. Blad og skaft kan også skilles ad, så den ikke fylder så meget, når den ikke er i brug.

kr. 100,00 incl tax

Sneskovl med aluskaft & plastblad

Så kan sneen bare komme an i indkørsel såvel som ude på landevejen: Med en finskproduceret Kungs sneskovl med aluminiumsskaft og plastblad, der ikke vejer og fylder meget, er du klædt på til overraskelser fra vintervejrets side.

kr. 158,00 incl tax

Vikan plastskovl

Vikan, der er kendt for sine mange gode plastprodukter, har også en skovl i sortimentet, der er let og skabt til at have med i bagagerummet til f.eks. uforudsete snedynger og ditto driver, der driller dækkenes fremdrift...

kr. 230,00 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter