Accepterede kreditkort

Genial styling nyhed til alle modebevidste bilister...

Spray din bil så den matcher fra top til tå

Det ser for nemt ud til at være sandt, men den er god nok: Nu kan spraymale dine fælge med en folie, der lægger sig som en smuk, farveglad hinde - og som er lige til at trække af igen, når du får lyst til det. Der er 20 skønne farver at vælge imellem i kollektionen af FoliaTec's geniale sprayfolier, som du ikke kun kan bruge til at style dine fælge. Sidespejle, kofanger, dørhåndtag, styrthjelm, din cykel - kun din fantasi begrænser sprayfoliens muligheder for at sætte kulør på ting i din tilværelse, og det gælder også indretning i dit hjem.

PS Rens dine fælge først f.eks. med Xtreme Fælgrens. Det er absolut nemmest at spraye dine fælge, når hjulet er afmonteret og ligger ned, husk at afdække dæk og ventil.

Her er en lille stump reklamefilm fra FoliaTec, hvor du kan se, hvordan man sprayer sine fælge:

http://www.youtube.com/watch?v=A6aouI83Kgw

OBS. Drømmer du om glinsende, flouriserende farver på dine fælge, kan du også finde klassisk spraymaling af den kaliber.

HUSK Alle autovarer afsendes fra dag til dag og leveres ved din hoveddør af GLS, lebveringstid 1-3 dage.

Køb dit biludstyr hos dotupyourcar.com

Vis som
Sorter efter
Vis produker på siden

MoTip Primer hvid

500 ml hurtigtørrende, rustforebyggende primer med fremragende dække- og fyldegenskaber til at behandle overflader af træ, metal, aluminium, glas og sten. Primeren er nem at slibe både våd og tør med slibepapir fra korn 400 og re-spraybar med alle lak-systemer.

kr. 62,40 eks. moms

MoTip Plastik Primer hvid

400 ml kunststofprimer. Hurtigtørrende, gennemsigtig plastik primer til at behandle udbehandlede overflader af flere typer af plast. MoTip Plastik Primer har fremragende vedhæftning og er uden slibning, re-spraybare med alle laksystemer.

kr. 118,00 eks. moms
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter