Accepterede kreditkort
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter

Sprayfolie skumrens

Effektiv fælgrens specielt udviklet til FoliaTec’s geniale fælgspray. FoliaTec’s skumspray er syrefri, dybdevirkende, effektiv og beskytter samtidig folien mod hurtig gentilsmudsning. Inkl. rengøringssvamp i dækslet.

Sprayfolie skumrens - så smart har du ikke gjort rent før...

Snavs, snask, rester af brændt olie, det kan være SÅ svært at få vasket af, men med FoliaTac's skumspray går det som en leg. Sprayfolie skumrens er udviklet særligt til de nye, cool fælgfolier fra FoliaTec, hvor man kan pifte sine fælge op med en beskyttende hinde af spraymaling, der findes i 20 friske farver. Malingen er lige til at pille af igen - det kræver naturligvis, at man må opfinde et nyt rengøringsmiddel, for det dur ikke at gnubbe hårdt på de sprayfolierede fælge. Resultatet er blevet en Sprayfolie skumrens, som er syrefri, dybdevirkende og nem at arbejde med.Og så beskytter en omgang skumrens tilmed dine farvede fælge mod at suge ny skidt til sig med det straks.

SÅDAN GØR DU: Påhæft dysen, ryst dåsen godt, spray rens på overfladen - rigeligt rens - lad skummet virke et par minutter og fjern med blide fingre det løsnede snavs med rengøringssvampen fra dækslet. Skyl med vand eller spul forsigtigt. Færdigt arbejde! Og ingen forbyder dig at bruge den effektive skumrens til andet...

SKU: 37200 2100
kr. 94,40 excl tax
Product tags
Customers who bought this item also bought