Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Stemmestyret Jabra Freeway Speakerphone

Brug din stemme til at foretage og modtage mobilopkald fuldstændig håndfrit med Jabra Freeway Speakerphone, som byder på tydelig og klar lyd med 3 højttalere og virtual surround sound.

Håndfri mobil, der forstår din stemmes mindste pip

Med Jabra Freeway Speakerphone får du virtuel surround sound og tydelig, klar lyd med 3 højtalere, og du bruger din stemme til at foretage og modtage opkald fuldstændig håndfrit - uden risiko for at miste koncentration om kørslen eller få dummebøder for at sidde med mobilen ved øret.

Du får meddelt navnet på den, som ringer til dig, og en stemmeguide giver oplysning om batteriniveau, parring og forbindelsesstatus. MultiuseT med tilslutning til to Bluetooth-enheder samtidigt. A2DP-streaming til afspilning af musik, podcasts og vejvisning fra GPS-applikationer. Op til 14 timers taletid og op til 40 dages standbytid.

EKSTRA Vælger du en Jabra Freeway Speakerphone, medfølger en værdikupon på en GRATIS CoPilot navigations-software med fuld Europa-dækning. Gå ind på Android Market, find app'en og tast værdikoden. Du kan nu gratis downloade softwaren til din Android telefon, det kræver version 1.6 eller nyere og tilstrækkelig hukommelsei din telefon, værdi 280 kr.

VIDSTE DU DET? Bluetooth betyder Blåtand og er opkaldt efter Harald Blåtand. Bluetooth er et kortrækkende, trådløst datanet, som kan bruges i computere, PDA’er – et samlet navn for GPS’er – trådløse headset og mobiltelefoner. Fordelen ved Bluetooth er, at data kan overføres forholdsvis hurtigt og med et lavt strømforbrug.