Accepterede kreditkort

Pimp din cykel med stickers og hold tyvene væk

Giv din cykel lidt personality med en mini streamer med dit navn, med små, søde prikker eller med fine, lange ranker, som du kan sætte på stellet. Og gør den samtidig uattraktiv for cykeltyve!

Din cykel er sikkert allerede fedtet ind i en masse reklamer og navne, som den er født med, og som gør det svært at pimpe sin cykel enkelt og smukt. Start med at fjerne alle de gamle stickers. Hvis du har en god hårtørrer, kan du varme dem op og trække dem af. Ellers brug en varmepistol. Hvis der sidder rester af klæbemiddel, kan du fjerne det ved at opbløde det med rensebenzin. Skrab det af med din folieskraber og en klud.

Så er den klar til at blive pyntet efter alle kunstens regler, så du kan trille gennem byen på "en ny cykel", der siger lidt om ejeren - og som så i øvrigt heller ikke er så udsat for tyveri. For hvem vil lige stjæle en cykel, alle lægger mærke til? 

Du kan finde smukke folieranker, som er enten 26 cm eller ca. 50 cm lange og fire cm brede - du kan få dem i 34 skønne farver incl. skinnende metallic

Du kan finde i hundredevis af prikker, bogstaveligt alt, for de sælges i pakker af 704 stk: Du kan få dem ensfarvet i skåret folie, og du kan få pakker med printede, små, nuttede dots i et farvemix af hhv. pink og blå. 

PS Prikkerne kan du også sætte på køleskabet, fliser, klodskasser, en kommode mv.

BEMÆRK Leveres med PostDanmark.

View as
Sort by
Display per page

DotMini

Pakke med 704 småbitte ensfarvede car sticker dots skåret i fuldfed, lækker kvalitets bilfolie, 1,5 cm
kr. 262,40 excl tax
kr. 238,40 excl tax

DotMiniMixPink

704 små bitte carsticker dots, printet på professionel bilfolie i mixfarver, 704 stk. 1,5 cm

kr. 238,40 excl tax

DotMiniMixBlue

Små carsticker dots, printet på professionel bilfolie i et mix af blå farver, 704 stk. 1,5 cm dots

kr. 238,40 excl tax

Elegance ranke 26x4 cm

Elegant carsticker miniranke med svungne former, skåret i fuldfed, lækker kvalitetsbilfolie, som er lamineret, fås i 34 farver, 26x4 cm

From kr. 121,60 excl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter