Accepterede kreditkort

Let's rock the road...

 

DOTUPYOURCAR.COM er et dansk firma skabt på en skør tanke. Gør din bil mere... dig! Det er vores slogan, for basis er millioner af biler, som ligner hinanden. Det gør vi mennesker ikke. Hvorfor skal bilen ikke i højere grad afspejle ens personlighed?

Idéen til shoppen kom for nogle år siden, da min ældste datter købte en brugt bil og dekorerede den med prikker, hun selv havde klippet af en rulle folie. ”Hvor er det sjovt”, sagde jeg. ”Men nu kan du jo aldrig sælge den igen!” To uger senere solgte hun den på fire timer. Med fortjeneste. ”Sød, lille prikket bil sælges”...

På det tidspunkt var jeg redaktionschef på Danmarks største ugeblad, Familie Journal. Før havde jeg haft samme stilling på Ugebladet Søndag. Og jeg havde som chefredaktør skabt et nyt magasin, Tidens Kvinder. Med andre ord: Aha, det her var sjovt. Kunne biler være et nyt medie? Kunne jeg skabe noget helt nyt til glæde for andre? Kunne jeg få kvinder i tale og tilbyde dem noget, de aldrig før har haft set eller tænkt over? Vække deres kreative pyntegén, når det gælder bilen?

Siden har jeg haft prikker og folier i alle former på hjernen, og shoppen er blevet udvidet med andre sjove ting, en periode også med traditionelt biludstyr, og jeg var stolt af, at dotupyourcar kunne bryste sig af at være Skandinaviens eneste kvindedrevne webshop med biludstyr. Men nye ejere, nye vilkår, nye varer har gjort, at jeg har måtte skuffe kunder, fordi varer her pludselig ikke længere var tilgængelige, og derfor er shoppen nu back to basic: Til det lille ekstra til din bil, som du ikke kan få andre steder.  

Har du spørgsmål, så ring tlf. 51 95 96 80 eller send en mail til info@dotupyourcar.com

Bedste hilsner

Lilli Henriksen

Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter