Accepterede kreditkort

Gør din bil mere personlig

 

DOTUPYOURCAR.COM er en dansk webshop, der primært sælger foliepynt i professionel bilfolie fx prikker og blomster, som man let selv kan montere. Giv din bil personlighed, gør din bil mere dig, så du kan kende den i mængden og den liver op på landevejen. 

Idéen til shoppen kom bogstaveligt talt trillende en dag og prikkede til min lyst til at prøve noget nyt. Min store datter havde købt sin første bil, brugt, men alt for pæn og borgerlig for en ungdomsoprører, så hun havde klippet folieprikker en uges tid og dekoreret bilen. Jeg var i mor-chok. På den ene side var det super sjovt. På den anden side: Nu kunne hun jo aldrig sælge den! Få uger senere solgte hun den sådan på en eftermiddag. Sød, lille, prikket bil sælges. Og så var jeg solgt. Det var sgu for sjovt. Det måtte prøves af.

Siden har jeg haft prikker og folier i alle former på hjernen, og shoppen er blevet udvidet med andre sjove ting som smykker til bakspejlet, vipper til forlygterne og en lækker, naturlig luftfrisker, lidt til børnene på bagsædet, det lille ekstra til din bil, du ikke kan få andre steder.  

Har du spørgsmål, så ring tlf. 51 95 96 80 eller send en mail til info@dotupyourcar.com

Bedste hilsner

Lilli HenriksenLilli Henriksen

Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter