Accepterede kreditkort
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter

Tempur BilKomfortsæde

Tempur Komfortsæde designet specielt til bilen til dig, som sætter pris på at sidde dejligt, når du kører bil. Giver perfekt støtte til ryggen. Lændepuden kan justeres efter, hvor det gør godt, eller fjernes helt, hvis du foretrækker det Str. 51/30,5x105x2 cm.

Stress af og flyd ned i et Tempur BilKomfortsæde fra dotupypourcar

Kører du langt, eller sidder du flere timer i kø hver dag på vej til og fra arbejde, så forkæl dig selv med et Tempur BilKomfortsæde, der former sig efter din krop og støtter, hvor der er brug for det. Specielt udviklet til brug på et bilsæde for at give ultimativ komfort i bilen. Den justerbare lændepude kan placeres, så den giver komfortabel støtte til ryggen. Du kan også fjerne lændepuden, hvis du foretrækker kun at bruge Tempur komfortlaget på bilsædet.

Vidste du det om Tempur?

Tempur er et vareregistreret, elastisk, trykaflastende og temperaturfølsomt materiale med åbne celler, der former sig præcis efter kroppens konturer. Det fremstilles efter en patenteret formel. Almindeligt polyuretan-materiale har uregelmæssige cellestørrelser, som ganske enkelt bliver trykket sammen under vægtbelastning. Tempur har millioner af åbne celler, som flytter sig omkring kroppens kurver, så den får fuldstændig støtte, hvor der er behov for det – uden modtryk. Når kroppen løftes fra Tempur-materialet, vender det tilbage til sin oprindelige form.

SKU: 0180304
kr. 1.198,40 excl tax