Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Tempur Kilepude

Tempur Kilepude er specialdesignet til at afhjælpe tryk på ryggen: Pudens form gør, at hofterne skydes fremad, så ryggen bliver rettet op. Ideel for alle, der sidder ned i længere tid ad gangen. Str. 40x40x9/1 cm.

Ret ryggen rigtigt med en Tempur Kilepude fra dotupyourcar

Tænk, at der ikke skal mere til: Ved hjælp af den specialdesignede Tempur Kilepude, der skråner, skubbes hofterne fremad... og voila! Ryggen rettes op. Kilepuden fra Tempur former sig efter kroppen, er behagelig at sidde på og designet netop til at tagetrykket fra ryggen. Perfekt til alle, som sidder meget ned og ideel at kombinere med en Tempur Lændepude.

Vidste du det om Tempur?

Tempur er et vareregistreret, elastisk, trykaflastende og temperaturfølsomt materiale med åbne celler, der former sig præcis efter kroppens konturer. Det fremstilles efter en patenteret formel. Almindeligt polyuretan-materiale har uregelmæssige cellestørrelser, som ganske enkelt bliver trykket sammen under vægtbelastning. Tempur har millioner af åbne celler, som flytter sig omkring kroppens kurver, så den får fuldstændig støtte, hvor der er behov for det – uden modtryk. Når kroppen løftes fra Tempur-materialet, vender det tilbage til sin oprindelige form.

SKU: 0124599
kr. 398,40 eks. moms
Produkt tags