Accepterede kreditkort
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter

Tempur Lændepude

Få optimal komfort og behagelig støtte til ryggen med Tempurs Lændepude, der former sig efter rygsøjlens krumning. Str. 36x36x7 cm.

Glæd din ryg med en Tempur Lændepude fra dotupyourcar

Har du en bred ryg? Sidder du meget ned, og giver det knas i kadaveret? Så ræk din ryg lidt behagelig støtte i form af en Tempur Lændepude, som støtter optimalt lige der, hvor din ryg har brug for det, fordi den former sig efter din krops former. Du kan bruge den i bilen, lænestolen, på kontoret osv. Ideel at kombinere med Tempur Siddepude eller Tempur Kilepude.

Vidste du det om Tempur?

Tempur er et vareregistreret, elastisk, trykaflastende og temperaturfølsomt materiale med åbne celler, der former sig præcis efter kroppens konturer. Det fremstilles efter en patenteret formel. Almindeligt polyuretan-materiale har uregelmæssige cellestørrelser, som ganske enkelt bliver trykket sammen under vægtbelastning. Tempur har millioner af åbne celler, som flytter sig omkring kroppens kurver, så den får fuldstændig støtte, hvor der er behov for det – uden modtryk. Når kroppen løftes fra Tempur-materialet, vender det tilbage til sin oprindelige form.

SKU: 0137199
kr. 558,40 eks. moms