Accepterede kreditkort
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter

Tempur Rejselændepude

Få optimal kørekomfort og behagelig støtte til ryggen med Tempurs Rejselændepude, der former sig efter rygsøjlens krumning. Str. 30x25x6 cm.

Få ny køreglæde med en Tempur Rejselændepude fra dotupyourcar

Ondt i ryggen er en folkesygdom, og for folk, som kører meget i bil kan det give ny livsglæde at slippe for smerter med en støttende pude. Kombinationen af den anatomiske form, variable højdejustering og Tempur materialets støttende egenskaber sikrer, at puden passer perfekt til din rygsøjles form og krumning og giver optimal støtte. Du kan også bruge den hjemme, eller tag den med i flyet, bussen eller toget, hvis du skal rejse langt. Ideel at kombinere med Tempur Nakkepude...

Vidste du det om Tempur?

Tempur er et vareregistreret, elastisk, trykaflastende og temperaturfølsomt materiale med åbne celler, der former sig præcis efter kroppens konturer. Det fremstilles efter en patenteret formel. Almindeligt polyuretan-materiale har uregelmæssige cellestørrelser, som ganske enkelt bliver trykket sammen under vægtbelastning. Tempur har millioner af åbne celler, som flytter sig omkring kroppens kurver, så den får fuldstændig støtte, hvor der er behov for det – uden modtryk. Når kroppen løftes fra Tempur-materialet, vender det tilbage til sin oprindelige form.

SKU: 0137299
kr. 368,00 incl tax