Accepterede kreditkort

Dæk din bil til, så den er morgenfrisk

Hvis du ikke er heldig at være en rigtig garage, der kan putte din bil om natten, så den står klar og parat en råkold, snefuld morgen, kan du spare dig selv for mange kræfter ved at dække køretøjet over med en tophat eller en såkaldt vintergarage. En, to, tre er bilen eller motorcyklen dækket til, og når beskyttelsen er fjernet, er det bare om at få liv i motoren, så er du kørende...

HUSK Alle varer afsendes fra dag til dag og leveres ved din hoveddør af GLS, leveringstid 1-3 dage.

Køb dit biludstyr hos dotupyourcar.com

Vis som
Sorter efter
Vis produker på siden

Tophat

Med en tophat beskytter du din bil mod vind og vejr og slipper for at skrabe ruder på en kold vintermorgen. Tophatten findes i flere størrelser - også til din model af en bil.

Fra kr. 148,00 inkl. moms

Bilgarager

Det praktiske dækken til bilen, der også kaldes vintergarage eller helgarage, beskytter bilen mod både sne, snavs og solens stråler. Stærk og smidig kvalitet, 100 pct. nylon. Nem at sætte på bilen med elastiske bånd. Fås i flere størrelser - der er også en, som passer til din bil.

Fra kr. 298,00 inkl. moms

Frontrudedækken 176x70 cm

Beskytter forruden mod sne og is om vinteren. Og om sommeren sikres bilen mod stegende hede i solen. Dækkenet er designet i en særlig alu-farvet folie, som kan tåle temperaturer fra,-30° til +30° C.

kr. 70,00 inkl. moms
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.
Newsletter