Accepterede kreditkort

Dæk din bil til, så den er morgenfrisk

Hvis du ikke er heldig at være en rigtig garage, der kan putte din bil om natten, så den står klar og parat en råkold, snefuld morgen, kan du spare dig selv for mange kræfter ved at dække køretøjet over med en tophat eller en såkaldt vintergarage. En, to, tre er bilen eller motorcyklen dækket til, og når beskyttelsen er fjernet, er det bare om at få liv i motoren, så er du kørende...

HUSK Alle varer afsendes fra dag til dag og leveres ved din hoveddør af GLS, leveringstid 1-3 dage.

Køb dit biludstyr hos dotupyourcar.com

View as
Sort by
Display per page

Tophat

Med en tophat beskytter du din bil mod vind og vejr og slipper for at skrabe ruder på en kold vintermorgen. Tophatten findes i flere størrelser - også til din model af en bil.

From kr. 148,00 incl tax

Bilgarager

Det praktiske dækken til bilen, der også kaldes vintergarage eller helgarage, beskytter bilen mod både sne, snavs og solens stråler. Stærk og smidig kvalitet, 100 pct. nylon. Nem at sætte på bilen med elastiske bånd. Fås i flere størrelser - der er også en, som passer til din bil.

From kr. 298,00 incl tax

Frontrudedækken 176x70 cm

Beskytter forruden mod sne og is om vinteren. Og om sommeren sikres bilen mod stegende hede i solen. Dækkenet er designet i en særlig alu-farvet folie, som kan tåle temperaturer fra,-30° til +30° C.

kr. 70,00 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter