Accepterede kreditkort

Hold dig varm i sædet

En frysende kold morgen er det skønt at kunne sætte sig ind i bilen på et sæde, der varmer hele kroppen op. I shoppen kan du finde både en luksusudgave, der kan gøre dig lun i betrækket via 12v stik til cigartænderen, eller en todelt udgave til indbygning.

Lun dig ved udsigten til en varm bil og spar både benzin og miljø

Med Calix motorvarmer sparer du både på benzinen og miljøet og får ekstra komfort med i købet. Udgiften vil i løbet af kort tid være tjent hjem, og du får en behageligere kørsel oven i købet. Benzinøkonomien i bilen bliver mærkbart forbedret, og motoren skånes for de barske koldstarter, fordi timeren er indstillet til at varme bilen op på forhånd. Og ved montering af den smarte, slanke kabinevarmer kan du undgå is på ruderne, og bilen er lun og dejlig at stige ind om morgenen.

Motor- og kabinevarmere – hvis du selv kan montere

Vi kan levere hele sortimentet af Calix motor- og kabinevarmere med alt tilbehør, hvis du er så teknisk snild, at du selv kan montere det. Vi har bilspecifikke motorvarmere med tilkoblingssæt, batteriladere, tidsur, strømkabler, monteringssæt og kupévarmere med forskellig wattstyrke. Vi kan bl.a. tilbyde disse pakker:

Komfortpakke med bilspecifik motorvarmer, tilkoblingssæt, strømkabelsæt, kupévarmer Calix Slim Line 800W, 1400W, 1600W eller 1800W og evt. monteringssæt.

Komfortpakke Plus med bilspecifik motorvarmer, tilkoblingssæt, strømkabelsæt, kupévarmer Calix Slim Line 800W, 1400W, 1600W eller 1800W og batterilader plus evt. monteringssæt.

Komfortpakke Complete med bilspecifik motorvarmer, tilkoblingssæt, strømkabelsæt, kupévarmer Calix Slim Line 800W, 1400W, 1600W eller 1800W og batterilader plus evt. monteringssæt samt tidsur til programmering.

PS Du kan ikke finde motor-og kabinevarmere i e-shoppen, men giv et ring på tlf. 51 95 96 80 eller send en mail til info@dotupyourcar.com, så får du et godt tilbud på en varm pakke fra det svenske firma Calix, der gennem de sidste 30 år været blandt de største producenter af motor- og kabinevarmere i verden.

Med en Calic kabinevarmer er kupéen dejlig varm om morgenen, ring for tilbud, fås i flere watt str.Calix Slim Line kupévarmer til montering mellem sæderne...

Køb dit biludstyr hos dotupyourcar.com

View as
Sort by
Display per page

Luxus el-varmesæde

12V luxus el-varmesæde med cigartænderstik. 92x44CM. Farve: Grå. Sikrer at du hurtigt får varmen, når du i de kolde måneder sætter dig i bilen. Strømforbrug: ved trin 1: 36W, ved trin 2: 50W

kr. 298,00 incl tax

El-varmesæde indbygning

El-varmesæde til indbygning under bilens indtræk. Du kan vælge 2-delt eller 3-delt el-varmesæde.

From kr. 498,00 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter