Accepterede kreditkort

Værktøj fra dotupyourcar til dig som elsker at kunne selv

Har du hænderne skruet rigtigt på? Er du ikke bange for at tage fat og få sorte negle? Er du flasket op med benzin i blodet og har gået din far til hånde i værkstedet? Så er det her, du kan finde dit helt eget værktøj, dine helt egne redskaber og maskiner, så du ikke hele tiden skal ud at låne, når du får gode idéer eller skal fikse et eller andet, hvad enten det er med bilen eller noget i dit hjem.

Her kan du finde udstyr til det hjemlige værksted og klæde bagagerummet rigtigt på med smarte redskaber, der kan være en praktisk hjælp i hverdagen eller en ven i nøden, hvis du løber tør for benzin eller skal skifte hjul, så du ikke er helt hjælpeløs.

HUSK Alle autovarer afsendes fra dag til dag og leveres ved din hovedør, leveringstid 1-3 dage.

Køb dit biludstyr hos dotupyourcar.com

View as
Sort by
Display per page

Hjulnøgle 17/19 mm

Teleskop hjulnøgle med vendbar top til 17/19 mm hjulbolte, de mest almindelige. Max teleskoplængde 550 mm. Fremstillet i chrome-vanadium stål med gummibelagt håndtag, der giver et godt greb. TÜV godkendt.

kr. 88,00 incl tax

Teleskop hjulnøgle 17/19 og 21/23 mm

Teleskop hjulnøgle med 2 vendbare toppe 17/19 mm og 21/23 mm. Max teleskoplængde 550 mm. Fremstillet i chrome-vanadium stål med gummibelagt håndtag, der giveret godt greb. TÜV godkendt.

kr. 100,00 incl tax

Krydsnøgler

Vælg mellem to klassiske krydsnøgler, så du altid har nem hjælp ved hånden, hvis du skal skifte hjul undervejs.

From kr. 70,00 incl tax

Ildslukker hvid og sort

Sidste nyt fra Housegaard er en innovativ serie af ildslukkere i unikt design, som også egner sig til det moderne hjem, fås sort eller hvid. Housegaard 2 kg ildslukker gør det lidt mere sikkert at køre bil, og den egner sig desuden perfekt til båd og campingvogn, ligesom den naturligvis kan monteres diskret derhjemme

From kr. 498,00 incl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter